SILJA SAARENTO-ZAPRUDIN

  Olen psykologi, psykologian tohtori (PsT) ja kouluttautunut myös kognitiivisen lyhytterapian menetelmiin. Olen työskennellyt etenkin kouluikäisten lasten ja nuorten, aikuisten sekä perheiden kanssa – koulumaailmasta psykiatriseen erikoissairaanhoitoon. 

  Minulla on kokemusta ja lisäkoulutusta erilaisten psyykkisten haasteiden kuten jännittämisen, ahdistuneisuuden, riippuvuuksien ja traumaattisten kriisien hoidosta. Tutkijana olen perehtynyt lasten ja nuorten vertaissuhteisiin, erityisesti kiusaamiseen ja siihen puuttumisen keinoihin. Myös oppiminen, oppimisvaikeudet ja neuropsykiatriset haasteet ovat aiheina lähellä sydäntäni. 

  PALVELUT

  Tarjoan yksityisiä psykologipalveluja Turussa Psykoterapiapiste Kerttulissa ja etäyhteydellä. Palveluihini kuuluvat psykologin keskustelutuki, neuvonta ja ohjaus kertakäynteinä tai jaksoina sekä lyhytterapia rajatun aiheen työstämiseksi (ei Kela-korvattavuutta). Tarvittaessa toteutan myös psykologin arvioita ja tutkimuksia. Niiden keinoin voidaan selvittää esimerkiksi mielenterveyden, oppimisen, keskittymisen tai sosiaalisen vuorovaikutuksen haasteita, vahvuuksia ja tuentarpeita. 

  Lisäksi ohjaan jännittäjäryhmiä sosiaalisesta jännittämisestä kärsiville nuorille ja aikuisille. Ohjaan myös Strategia-vanhempainohjausryhmiä vanhemmille, joiden lapsilla on todettu aktiivisuuden ja tarkkaavuuden säätelyhäiriö (ADHD). Ryhmiin on jatkuva haku ja ne toteutuvat kiinnostuksen mukaan. 

  Tarjoan pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppuaikoja. Ennen ajanvarausta voimme halutessasi yhdessä arvioida, miten voisin olla tilanteessasi avuksi. 

  Silja Saarento-Zaprudin                                                                                
  Laillistettu psykologi, PsT
  silja.saarento (at) gmail.com

  p. 040 244 4584